Om oss

Vad gör Castus Ekonomi?

Castus ambition är att leverera digital bokföring till ett bra pris. Vi säkerställer att kunden får rätt lösningar vid rätt tidpunkt, med en kompromisslös lösning som är lämplig för ändamålet och till rätt kostnad. Utöver ekonomitjänster får du exempelvis tillgång till våra kunniga företagsjurister som kan hjälpa dig med juridiska ärenden i ditt företag.

Våra flexibla tjänster täcker hela bolaget, allt på en nivå anpassad för att möta varje kunds behov och krav. Vår filosofi är att varje uppdrag innebär ett partnerskap där vi tillsammans med kunden aktivt arbetar med att utveckla och optimera den ekonomiska flödet.

Vi vill att varje kund ska kunna ägna sig åt sin kärnverksamhet och samtidigt kunna känna sig trygg i att Castus tar hand om redovisning och ekonomi. Tillsammans tar vi fram lösningar som förbättrar din verksamhet.

Ett nationell företag med lokal närvaro

Castus arbetar med etablering och drift av sin tjänster i hela landet. Oavsett om du driver ett stort eller ett litet företag kommer vi att erbjuda personlig kontakt och ta oss tid för alla dina frågor.

Välkommen till Castus!