Som egen företagare är man oftast sin egen chef. Ett nätverk av andra, att få stöd och ventilera idéer med, ger mycket men kontinuiteten och vidareutvecklingen stannar oftast där. Genom att organisera utvecklingen fortlöpande och med jämna mellanrum för att se var företaget är på väg tillsammans med en extern neutral ledarskapscoach ger dig verktygen att se och nå din vision.

Tänker du långsiktigt och försöker bygga en verksamhet som håller för framtiden. Just därför tänker även vi långsiktigt. Vi vill finnas vid din sida under många år framöver. Därför undviker vi snabba kast och genvägar som kan stjälpa din verksamhet. Med en ansvarsfullt och proaktivt bollplank vid din sida kommer du att få en affärspartner som leder dig till nya framgångar.

Under samtalen tar vi upp och reflekterar över uppsatta mål och utveckling. Vi hjälper dig att konkretisera och främja riktpunkter för ditt företags framtida tillväxt.

Välkommen att boka ett första inledande möte med oss! Tillsammans sätter vi oss ner och går igenom vad du har för planer och drömmar för framtiden, hur ditt företag ser ut idag och den potential vi ser för dig att kunna utvecklas ytterligare!

Välj Castus när du är redo för att bygga ett starkt och hållbart företag som står på en solid grund!

  • "

    Vi ser att Castus är noggrann och skapar en stabil kontroll över vår ekonomi. Det ger oss den trygghet vi behöver för att kunna fokusera på våra klienter.

    "
    Bo Johan Wigfeldt,  jurist och ägare av Wittulsbergs Juridiska AB